+++ KONOK KUNOK MOTOROS BÁL +++2018. február 24.  Konok Kunok Motoros Bál

Kedves Klubtársak, Kedves Oldal Látogatók, Kedves Vendégek!

Tavaly októberben kezdtük el szervezni a bált (igen későn, mert még ment a variálás, hogy mi ki merre meddig stb.).
A klubon belüli jelentkezési határidőt január 15-re szabtuk ki. Január első hetén a tervezett létszám betelt. Ezúton szeretném megköszöni klubtársaimnak ezt hatalmas bizalmat amivel megelőlegeztetek. Reméltem, hogy nem lesz gond, de nem gondoltam volna, hogy ennyire „kapós” lesz a dolog. Nagyon jólesett! KÖSZÖNÖM MÉG 1x, minden klubtársamnak, aki már akkor megvásárolta a jegyét (megelőlegezve a bizalmat). Hát éppen az egész rosszul is elsülhetett volna… de szerencsére NEM így lett.
A visszhangokból akkor és azóta is… Reménykedtem, hogy pozitív visszajelzések lesznek, de hogy ennyi, ilyen formájú és mértékű… álmodni sem mertem volna! Ez fantasztikus! Nagyon ÖRÜLTEM és ÖRÜLÖK neki!
Köszönöm NEKTEK!
Akkor… a bál estéjén… Talán egy két klubtagunk kivételével MINDENKI (főleg klubtagok, de nagyon sok MÁS is) odajött hozzám, és már akkor kifejezte (különböző mértékben :)  ) tetszését! Nagyon jólesett! Köszönöm szépen!
 
A bál maga… nagyon nagyon jó volt… hatalmas siker volt, de … higgyétek el, lehetett volna jobb is… HA… ott a sok, „ha”… Ha korábban kezdem el szervezni, ha … 1-2 dolgot másképpen csinálok (amiket most nem tudtam, bizonyos okoknál fogva)…
Ott a bálban már sokan mondták, azt is, hogy ezzel megnyertem a következő bál szervezés jogát… ha-ha-ha-ha-ha…
Ezt akár akartam akár nem… talán … mind1, a klubgyűlésen végül is eldőlt… Akkor csinálom a következő BÁLAT IS!
Nem szabad elfelejteni, hogy ezt MOST kell elkezdeni szervezni… és akkor… még lehet, hogy az ideit is túl lehet szárnyalni… Legalább is megpróbáljuk!


Akkor hajrá!!!!
A következő, a VII. Konok Kunok Motoros BÁL
2019. február. 9-én lesz!

Ezt már most beírhatod a naptáradba. természetesen majd „hivatalosan is” bejelentem!

Nem rohanunk annyira előre, egyenlőre maradunk még az idei bálnál…
HATALMAS KÖSZÖNET:

 Köszönetek: Lóránt Zsoltinak,
 Györgyi Jánosnak és a Giorgio Dekornak
 Czinkóczi Karcsinak
 Bajtai Andrásnak, Kajdocsi Bélának,
 Deskéjéknek.
 Varga Zsuzsának,
 Motorok: Misi és Nonó!
 Nikinek és Norbinak a díszítés
 Bartalos Tominak a biztonsági szolgálatot, h odafigyelt!
Elnézést kérek, ha valaki kimaradt.
…és PERSZE a legfontosabb Mindenkinek köszönöm aki ott volt, a részvételét, mert ha TI nem jöttök, akkor… nincsen semmi!!!!

A bálon részt vevőknek készítettem egy kérdőívet. Kérnélek benneteket, hogy juttassátok el olyan emberekhez is akik ott voltak a bálon, de nem klubtagok… töltsék ki… ugyan is ez alapján lesz (visszaküldve/megosztva) a teljes fotó-videó anyag! Az kérdőív kitöltésével sokban segíted munkánkat.
Köszönjük szépen, hogy szántok rá pár percet.

- KÉRDŐÍV -

Köszönöm a segítségetek!

Aki viszont klubtag, de nem tudott ott lenni idén a bálon, de jövőre szeretne… jelezze és jogosultságot adok a teljes videó-fotó anyag eléréséhez!


Köszönök még 1x MINDENT!

KONOK KUNOK… HEJJJJ!!!

by krivo